Assistent Maatvoerder

40 uur per week

Regio Amsterdam e.o.

MBO

Afdeling Maatvoering

Wat ga je doen?
Als Assistent Maatvoerder (m/v) heb jij een belangrijke en verantwoordelijke job. Jij zorgt ervoor dat onze bouwprojecten zo correct en efficiënt mogelijk worden ingemeten. Dit doe je door de Zelfstandig Maatvoerder te assisteren bij zijn/haar werkzaamheden.

Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Je assisteert bij het opstellen van een uitzetplan op basis van onder andere ingeladen/ingelezen werktekeningen en kadastrale gegevens;
  • Je assisteert bij het overzetten van het in het uitzetplan opgestelde meetpuntenbestand naar de Total Station / Robot;
  • Je assisteert bij het inmeten van de omgeving (op basis van referentiepunten) en zet het palenplan voor de fundering uit door middel van het aanbrengen van piketpaaltjes;
  • Je assisteert bij het opzetten van het palenplan op basis van (digitale) werktekeningen en met behulp van de Total Station ten behoeve van de fundering. Bovendien zet je een assenstelsel ten behoeve van diverse verdiepingslagen uit;
  • Je assisteert bij het op hoofdlijnen uitzetten van stramienlijnen, rooilijnen en een assenstelsel ten behoeve van diverse verdiepingslagen en maakt hierbij gebruik van visuele markeringen, maatlatten, etc.

Je stemt je werkzaamheden af in nauw overleg met de zelfstandig maatvoerder, werkvoorbereider, uitvoerder, onderaannemers, gemeenten en leveranciers. Bovendien signaleer je op afwijkingen door middel van controles en zorg je ervoor dat deze nauwkeurig worden geregistreerd.

Met wie ga je werken?
Je valt hiërarchisch onder de zelfstandig maatvoerder. Daarnaast heb je in je dagelijks werk te maken met diverse collega’s, zoals de projectleider, werkvoorbereider en de uitvoerder en externe stakeholders zoals gemeenten en leveranciers.

Wat bieden wij jou?

  • Ten eerste kom je te werken bij de gezelligste en snelst groeiende aannemer van Amsterdam, met een prachtig kantoor in Amsterdam Westpoort en veel leuke collega’s.
  • Je krijgt de mogelijkheid jouw meetkundige bijdrage te leveren aan grootschalige en spraakmakende nieuwbouwprojecten.
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra (UTA).

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een Assistent Maatvoerder die goed kan omgaan met de modernste apparatuur (Total Station) en software (o.a. Autocad Light) in het vakgebied. Je hebt goede contactuele en communicatieve vaardigheden en bent in staat goede contacten te onderhouden met diverse stakeholders binnen het bedrijf. Je beschikt over MBO minimaal werk- en denkniveau en beschikt over enige ervaring in het vakgebied, bij een bouwkundig aannemer of maatvoeringsbureau.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan ons profiel, solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Marcel Rossius: 020 – 541 9541.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures