BIM Modelleur

40 uur per week

Amsterdam

HBO

BIM-afdeling

Wegens uitbreiding van ons BIM-team, zijn wij op zoek naar een: BIM-Modelleur, m/v voor 40 uur per week (fulltime).

Wat ga je doen?
BIM is de toekomst, dat hoor je vast overal, maar wij durven te zeggen dat wij BIM écht integraal onderdeel hebben gemaakt van ons bouwproces. BIM is bij ons niet de toekomst, maar de realiteit. Onze BIM-afdeling maakt ‘in huis’ TO modellen. Het virtuele bouwen doen we samen met afdelingen werkvoorbereiding en uitvoering. Bovendien maken we in een vroeg stadium gebruik van de expertise van HEMUBO W-Techniek en alle andere co-makers waarmee we in een real-time cloud omgeving samenwerken in 1 integraal model. Zo komen we efficiënt en integraal tot een maakbaar gebouw.

Als BIM-Modelleur bouw je met flink wat creativiteit en innovatiekracht de BIM modellen van onze woning- en utiliteitsprojecten. Je gebruikt en bewaakt het BIM proces binnen Hillen & Roosen en geeft gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van BIM.

Met wie ga je werken?
Je gaat samenwerken met ons inspirerende team van ervaren BIM-goeroe’s, bestaande uit 2 BIM-coördinatoren en een BIM-Manager. Samen vormen jullie het technisch, innoverend hart van de organisatie.

Wat bieden wij jou?
Ten eerste kom je te werken bij de gezelligste en snelst groeiende aannemer van Amsterdam, met een prachtig nieuw kantoor in Amsterdam Westpoort en veel (gratis) leuke collega’s;

  • De mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen met ervaren collega’s, diverse bedrijven en disciplines binnen Hillen & Roosen en Hemubo: goed voor je ontwikkeling!
  • Grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid;
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra (UTA);
  • Om je werk goed te kunnen uitvoeren krijg je natuurlijk een laptop en telefoon van de zaak.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een BIM Modelleur met HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar ervaring in een soortgelijke rol. De programma’s Revit en Solibri hebben geen geheimen voor jou. Dynamo en Python zijn jou niet onbekend (of je bent bereid je dit snel eigen te maken). Naast kennis op gebied van BIM, ben je ook bekend met Lean Bouwen en ketensamenwerking. Competenties die passen binnen onze bedrijfscultuur zijn: innovatief, gedreven en een pro-actieve, onderzoekende (nieuwsgierige) houding. Door je goede communicatieve eigenschappen ben je in staat jouw kennis over te brengen op anderen.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en herken je jezelf in ons profiel, dan willen wij graag met jou kennismaken. Solliciteer direct via onderstaand sollicitatieformulier. Voor vragen over de vacature kan contact worden opgenomen met Evert Koning (BIM-Manager): 020-541 95 41.

Andere vacatures