Medewerker Secretariaat

24 uur per week

Amsterdam

MBO

H&R Bouw

Heb jij ervaring als Secretaresse of Officemanager en wil je graag in een leuk team werken bij de gezelligste aannemer van Amsterdam? Ben jij iemand die niets ontgaat en met name een ‘’hands on’’ mentaliteit bezit. In dat geval is deze parttime functie voor 24 uur per week wellicht wat voor jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een Medewerker Secretariaat voor ons team.

Als medewerker van het secretariaat ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je verwelkomt gasten, staat gasten te woord, beantwoordt de telefoon en bent verantwoordelijk voor diverse administratieve en facilitaire zaken. Je verzorgt bijvoorbeeld binnenkomende en uitgaande post, en verstuurt mailings. Het secretariaat zorgt ook voor de uitgifte van toegangspasjes, bedrijfskleding, mobiele telefoons en dergelijke. Je komt te werken in een team van twee andere collega’s in een informele- en collegiale werksfeer.

Wat vragen van jou?
Wij zoeken een representatieve en initiatiefrijke en flexibel ingestelde collega met MBO werk- en denkniveau.  Het is belangrijk dat je een goede kennis hebt van het Officepakket (Word en Excel, Outlook, agendabeheer) en uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Het beantwoorden en doorverbinden van de telefoon is een belangrijk onderdeel van jouw werkdag, daarom is ervaring als telefoniste een vereiste.

Verder ben je iemand die makkelijk contact maakt, zeer klantvriendelijk is en een positieve instelling heeft. Je bent een secretariële duizendpoot en kunt gemakkelijke schakelen tussen diverse werkzaamheden. Als laatste je bent 24 uur per week beschikbaar (woensdag tot en met vrijdag).

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke, afwisselende baan binnen een dynamische organisatie, waar ondernemerschap centraal staat;
  • H&R Bouw heeft een collectieve ziektekostenverzekering bij Ohra en Zilveren Kruis. Hierdoor krijg je als medewerker korting op de basisverzekering en aanvullende pakketten van Ohra en Zilveren Kruis;
  • Een prima salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra (UTA) én een goede pensioenregeling.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Andere vacatures