Projectleider

40 uur per week

Amsterdam e.o.

HTS of gelijkwaardig

H&R Bouw B.V.

Als projectleider bij Hillen & Roosen, geef je leiding aan één of meerdere projectteams. Je bent verantwoordelijk voor een optimaal resultaat op het gebied van de planning, kosten, kwaliteit en veiligheid van onze bouwprojecten. Het gaat altijd om projecten in de uitvoeringsfase, maar afhankelijk van de aard van het project is het mogelijk dat de werkzaamheden al opgestart worden in de voorbereidingsfase. Jij bent degene die potentiële kansen en risico’s vaststelt en aan de hand daarvan de planning en werkbegroting bewaakt. Je gaat adequaat om met tegenslagen tijdens het proces en neemt maatregelen om tijdig bij te sturen.

Bovendien zorg je voor een goed functionerend projectteam en vertegenwoordig je ons bedrijf tegenover opdrachtgevers. Je volgt ontwikkelingen en innovaties op de voet en draagt deze uit. Ook ben je in staat goede relaties te onderhouden met de directie, opdrachtgevers en andere stakeholders.

Met wie ga je werken?
Je werkt samen met alle spelers uit jouw projectteam en geeft functioneel leiding aan hen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur.

Wat bieden wij jou?

  • Ten eerste kom je te werken bij de gezelligste aannemer van Amsterdam, op een prachtig kantoor in Amsterdam Westpoort;
  • Je gaat werken aan logistiek complexe bouwopdrachten, architectonisch interessante ontwerpen en spraakmakende projecten;
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra (UTA);
  • Auto van de zaak.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een projectleider die in staat is om projectteams zodanig aan te sturen en te beheersen, dat een optimaal resultaat wordt bereikt op alle facetten die voorkomen bij de realisatie van een bouwproject. Competenties als doelgerichtheid, analytisch denkvermogen, innovatief vermogen en commerciële vaardigheden zijn jou niet vreemd. Bovendien heb jij:

  • Een HTS/MTS Bouwkunde of een gelijkwaardige opleiding afgerond; aangevuld met vakgerichte cursussen en trainingen;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met nieuwbouwprojecten;
  • VCA VOL (of bereid dit te behalen indien verlopen);
  • Aantoonbare leidinggevende capaciteiten, zowel vakinhoudelijk als communicatief.

Solliciteren?
Wij ontvangen gráág jouw sollicitatie op deze vacature via onderstaande sollicitatiebutton, of via he hieronder benoemde e-mailadres. Heb je vragen over de inhoud van deze vacature? Bel of mail dan Niels Luyt (Recruiter) op nummer: 06-83888951 of via n.luyt@hemubo.nl.

Aan het ongevraagd aanbieden van CV’s op onze vacatures kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Andere vacatures