Vacature basis

40 uur per week

Regio Den Haag e.o.

Opleiding

BV naam

Wegens uitbreiding van de orderportefeuille van Hemubo Bouw zijn wij op zoek naar een:
Ervaren Uitvoerder m/v in de regio Den Haag e.o. 40 uur p.w.

 

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onze prachtige onderhoud- en renovatieprojecten. Benieuwd naar wat voor projecten wij uitvoeren? Neem eens een kijkje op: http://www.hemubo.nl/projecten/. Je zorgt er dagelijks met jouw team voor dat het project voldoet aan de gestelde kwaliteit, tijd en budget voor wat betreft de eigen arbeidsuren en het in te zetten materieel. Jouw team bestaat uit 1 of meerdere calculator/werkvoorbereiders, 1 of meerdere bewoningscoördinatoren, eventuele assistent uitvoerders en uiteraard al het bouwpersoneel. Je coördineert de werkzaamheden van het eigen personeel en onderaannemers en houdt daarbij (dagelijkse) controle op de uitgevoerde werkzaamheden. Je denkt mee over de werkmethodes en maakt adequate planningen voor de toegewezen werkzaamheden. Je bewaakt de planningen en rapporteert periodiek aan de bedrijfsleider. Je vraagt offertes aan bij onderaannemingen en houdt meer- en minderwerk bij. Je draagt zorg voor een goede relatie met de opdrachtgever. Lees ook eens het interview met onze Uitvoerder Gert-Jan !

Wat bieden wij jou?

 • Een leuke, afwisselende baan binnen een dynamische organisatie in de bouwsector, waar ondernemerschap centraal staat;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een goede pensioenregeling.

Wat vragen van jou?

 • MBO+ / HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur aangevuld met een vakopleiding: Uitvoerder B&U 1 & 2, aangevuld met ruime bouwtechnische kennis;
 • Minimaal 3 jaren praktijkervaring in een functie als uitvoerder op middelgrote bouwkundige projecten;
 • BHV en VCA-VOL en/of bereid deze te behalen;
 • Rijbewijs B;
 • Ervaring met planning- en organisatietechnieken zoals bijvoorbeeld lean;
 • Kennis van het bouwbesluit, verwerkingsvoorschriften, praktijkrichtlijnen en politiekeurmerk;
 • Goed kunnen omgaan met ICT systemen.

Wij zijn op zoek naar een uitvoerder met goede communicatieve vaardigheden, die in staat is met coachend leiderschap de uitvoering van projecten in goede banen te leiden. Je bent pragmatisch en kunt goed plannen en organiseren. Daarnaast ben je flexibel, besluitvaardig en een teamspeler.

Over Hemubo
Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze. Met onze partner Hillen & Roosen zijn wij sinds kort ook actief in de nieuwbouw sector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamische. Met circa 280 medewerkers, aangevuld met haar vaste ketenpartners, blijven wij invulling geven aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Met haar acht werkmaatschappijen, gespecialiseerd in bouwkunde, schilderwerk, asbestsanering en in installatie-, beton en geveltechniek, hebben wij alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de genoemde eisen, stuur per email je motivatiebrief mét CV naar: Gabriëlle As, HR Adviseur: solliciteren@hemubo.nlof solliciteer direct via onderstaand formulier.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures