Bij bouwen hoort ontwikkelen

Al bijna 40 jaar houdt Hillen & Roosen zich bezig met het ontwikkelen en realiseren van spraakmakende projecten. Uiteenlopend van woning tot kantoor en van winkelcentrum tot school. Maar allen met een overeenkomst: bedacht en ontworpen met de eindgebruiker centraal. Zo realiseren we gebouwen met waarde, passend bij de binnenstedelijke functies die ze vervullen. Plekken waar mensen wonen en werken, maar vooral samenkomen en beleven! Onze gebouwen geven identiteit aan de stad; vroeger, nu en in de toekomst!

Sinds 2017 maakt Hillen & Roosen onderdeel uit van de Hemubo Groep. Daarmee zijn kennis en kracht gebundeld en is een sterk financieel fundament gecreëerd. Eén groep die ondersteuning kan bieden tijdens alle fases van de vastgoedcyclus. Van ontwerp, ontwikkeling, realisatie, onderhoud tot aan sloop/nieuwbouw. Hillen & Roosen is hierin dé partner voor ontwikkeling en nieuwbouw. Met onze eigen H2 Ontwerpstudio (H2O) hebben we de beschikking over alle mogelijke disciplines die voor een goede ontwikkeling van belang zijn. O.a. projectontwikkelaars, architecten, stedenbouwkundigen en duurzaamheidsspecialisten, allemaal onder één dak. We geven de voorkeur aan duurzame relaties en langdurige samenwerking, daar herkent u ons aan. Diverse marktpartijen, corporaties en overheden gingen u voor.

Bent u op zoek bent naar een professionele partij die gedelegeerd uw project verder uit kan ontwikkelen? Of juist naar een betrouwbare partner die risicodragend kan participeren? In alle gevallen bent u bij Hillen & Roosen aan het juiste adres. Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken:

Klaar voor de toekomst

Circulair, duurzaam, energieneutraal en klimaatbestendig. Termen die steeds belangrijker worden in de ontwikkeling en bouw. We staan aan het begin van een nieuwe manier van (be)denken, ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en gebruiken: van lineair naar circulair. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat gebouwen hun waarde blijven behouden, zowel in gebruik als in sociaal maatschappelijke functie. Ontwikkelingen van Hillen & Roosen kunnen daarom als tijdloos worden beschouwd. Door slim ontwerp zijn gebouwfuncties aan te passen en kunnen gebouwonderdelen moeiteloos worden vervangen en worden hergebruikt, zonder waardeverlies!

Naast milieuvriendelijk- en duurzaam ontwikkelen staat innovatie hoog bij ons in het vaandel. Met de hedendaagse uitdagingen op het gebied van binnenstedelijk verdichten en de oplopende bouwkosten moeten we slimmer ontwikkelen. Ons BIM-proces stelt ons vroegtijdig in staat te optimaliseren op het gebied toeleveringen, materiaalstromen en efficiënte woningplattegronden. Zo creëren we een kwalitatieve omgeving voor de juiste prijs. Want ook dát is toekomstgericht ontwikkelen en bouwen!

Onze ontwikkelingen
Wij zijn aangesloten bij