F
  • Alles
  • Hotels
  • Ontwikkelen
  • Theaters & musea
  • Transformatie
  • Type
  • Utiliteitsbouw
  • Woningen
  • Zorginstellingen
TOP-UP

Direct naast Patch22 verrijst binnenkort een uniek woon- en werkgebouw. Lemniskade en Hillen & Roosen werken momenteel hard aan de realisatie van Top-Up.

BENIT 30

De voormalige tegelhandel en sanitairshowroom aan de Benit 30 is medio 2018 door Hillen & Roosen aangekocht, ontwikkeld en verbouwd tot haar nieuwe hoofdkantoor.

Wittenberg

De Wittenberg, op de hoek van de Nieuwe Keizersgracht en de Nieuwe Kerkstraat, stamt uit 1772.

The Student Hotel – Ocean

Begin 2018 hebben we de renovatie van The Student Hotel op drie verschillende locaties, Amsterdam West, Rotterdam en Den Haag, gerealiseerd onder de werknaam ‘Ocean’.

DeLaMar Theater

Het DeLaMar Theater is een begrip in heel Nederland. Een theater dat warmte, stijl en glamour uitstraalt.

WOUDT

Woudt is een appartementencomplex dat bestaat uit een hoogbouw deel van 13 bouwlagen en een laagbouw deel van 7 bouwlagen. In het gebouw worden 124 drie-kamer appartementen in de vrije huur sector gerealiseerd.

W-HOTEL / KASBANK

De renovatie van de voormalige Kas Bank en herbestemming tot het W vijfsterrenhotel geeft hernieuwde glans aan dit rijksmonument in het centrum van Amsterdam.

Patch22

Het hoogste houten gebouw van Nederland, 30 meter hoog, is een multifunctioneel, flexibel en duurzaam gebouw in Amsterdam-Noord; een vernieuwend en gedurfd project!

Wibautveste

Aan de Wibautstraat in Amsterdam realiseerde wij een prachtig vormgegeven woontoren met 72 koop- en huurappartementen, 1.700 m2 aan commerciële ruimte en een dubbele parkeerkelder.

COLLAGE

De Zuiderkerkprijs 2009 ging naar Hillen & Roosen voor het gebouw ‘Collage’ aan de Bos en Lommerweg. De ligging van het project, ingeklemd tussen de ringweg A 10, Hoofdweg en Bos & Lommerweg maakte dat de logistiek zeer complex was.

CRYSTAL COURT

Op een kleine locatie in Buitenveldert ligt Crystal Court. Uitdaging: 37 gestapelde villa’s op een parkeergarage bouwen en het doorzicht van de wijk naar het park behouden.

KUNSTMIN

In september 2012 is Hillen & Roosen gestart met een zeer ingrijpende rastauratie en uitbreiding van Theater Kunstmin. Een rijksmonument dat in 1890 is ontworpen door J. Verheul.

DROMMEDARIS

De Drommedaris is de zuidelijke toegangspoort van het oude gedeelte van Enkhuizen, in 1540 gebouwd als verdedigingsbouwwerk bij de ingang van de haven.

Gerrit Rietveld College

In Utrecht is de nieuwbouw van de middelbare school ‘Gerrit Rietveld College’ gerealiseerd. De school heeft een omvang van circa 9.700 m2 bruto vloeroppervlak.

COBRA KWARTIER

Hillen & Roosen heeft een voormalig kantoorgebouw aan het winkelcentrum Kostverlorenhof in Amstelveen getransformeerd tot een luxueus appartementen complex.

Urban Studio’s

Op een unieke binnenstedelijke locatie in Amsterdam, ingeklemd tussen de Valkenburgerstraat, de Uilenburgergracht en twee belendende panden, is het project ‘The Double’ gerealiseerd.

OLVG

In het vroegere Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, dat nu OLVG – West is, voerden wij diverse interne verbouwingen en renovaties uit.

Amsterdam Data Tower

Op het Science Park in Amsterdam is een nieuw datacenter gebouwd; “Amsterdam Data Tower”. Het gebouw is 72 meter hoog, ruim 16.000 m2 groot en heeft verdiepingshoogtes van 5,4 meter.

The Student Hotel

Een transformatie van formaat: in een voormalig bejaardentehuis aan de Van Limburg Stirumstraat in Den Haag heeft Hillen & Roosen een studentenhotel met 306 kamers gerealiseerd.