HMB W-Techniek

Klaar voor de toekomst!

HMB W-Techniek bestaat uit twee gescheiden afdelingen voor renovatie en voor nieuwbouw, waartussen nauw overleg en kennisdeling plaatsvindt. Beiden hebben een aparte organisatiestructuur, maar hebben hetzelfde doel: het optimaal bedienen van onze opdrachtgevers en comfortabele woningen voor bewoners.

De nieuwbouwtak van HMB W-Techniek is gespecialiseerd in alle vormen van installatietechniek voor nieuwbouw, zoals gecombineerde warmwater- en centrale verwarmingsinstallaties, zonlichtsystemen en ventilatiesystemen. Wij adviseren, ontwerpen, calculeren, innoveren en verduurzamen, om zo voor elk project tot het meest duurzame, effectieve én financieel voordelige installatieconcept te komen.
Hiervoor werken HMB W-Techniek en Hillen & Roosen Bouw dagelijks nauw met elkaar samen op de kantoorlocatie in Amsterdam. Vanaf dag één schuiven wij in het projectteam aan om de wensen van onze opdrachtgevers uit te vertalen tot een integraal installatieconcept dat wij verder uitwerken in BIM. Wij kunnen hierbij rekenen op een hecht team van vakspecialisten met elk hun eigen expertise, zowel intern als in de vorm van vaste ketenpartners. Het bundelen van deze kennis maakt ons een sterke speler en reduceert mogelijke faalkosten in de uitvoering. Hierdoor is HMB W-Techniek klaar voor de toekomst en gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Onze specialismen

Verwarmingssystemen

Wij beschikken over uitgebreide kennis en kunde op het gebied van alle mogelijke individuele en collectieve verwarmingssystemen: all electric, WKO, hybride en meer. Deze kennis zetten wij in om onze opdrachtgevers bij elk project te adviseren en tot het meest efficiënte, optimale én financieel voordelige verwarmingsconcept te komen, waarbij wij letten op zowel de aanschafkosten alsook de TCO. Zo komen wij voor elk gebouw tot een oplossing op maat.

Zonlichtsystemen

Ook warmwatervoorzieningen op zonlicht vallen binnen de expertise van HMB W-Techniek. Onze specialisten denken graag mee met onze opdrachtgevers, adviseren en rekenen alles door: van capaciteit tot TCO. Wij zijn in staat om, indien gewenst, volledig te ontzorgen.

Luchtbehandelingssystemen

Bij elk project stemmen wij het luchtbehandelingssysteem af op de wensen van de opdrachtgever en het toekomstige gebruik van het gebouw. Onze experts adviseren en denken graag mee. Onze vaklieden beschikken over de benodigde expertise, vaardigheden en certificaten voor het leveren, plaatsen en onderhouden van de luchtbehandelingssystemen.

Onze certificaten

HMB W-Techniek is volledig VCA-gecertificeerd en beschikt over de benodigde BRL6000-certificaten. Aanvullen hebben wij het BRL100- en het STEK-certificaat. Zo borgen wij de kwaliteit die onze medewerkers leveren.