Projectcontroller

32-40 uur per week

Amsterdam/Almere

HBO

Hillen&Roosen

Functieomschrijving
Als Projectcontroller bij Hillen & Roosen ga je aan de slag om samen met je collega’s de financiële gang van zaken rond projecten te monitoren.

Dit omvat, onder andere, het controleren van financiële gegevens van het project in het ERP-systeem. Jij bent tevens het aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de financiële vastlegging vanuit de projectenorganisatie. Door je te verdiepen in de projectorganisatie, met name de financiële stromen, ben je in staat om de financiële gang van zaken bij een project op de voet te volgen. De betrouwbaarheid van de financiële gegevens staat buiten kijf. Tevens ben je in staat om een goed onderbouwde prognose af te geven.

In deze rol ben je de business partner voor de vestigings- en projectleiders op financieel gebied. Je bouwt mee aan het verder professionaliseren en door ontwikkelen van business control binnen de organisatie en bepaal je zelf je eigen koers met een grote mate van zelfstandigheid. Het bijhouden en (mede-) managen van de kansen en bedreigingen bij een project is een uitdaging die erbij hoort. Het maken van risico-analyses is daarvoor een noodzakelijke voorwaarde.

Wij zoeken iemand die:

 • Minimaal HBO denkniveau heeft, verkregen door ervaring of opleiding (Finance & Control);
 • Beschikt over ten minste 2 jaar ervaring in een control functie, bij voorkeur in de (nieuw)bouw;
 • Ervaring heeft met (ERP)systemen;
 • Gestructureerd, punctueel werkt en vasthoudend kan zijn, ook waar je tegenwind ondervindt vanuit de organisatie;
 • Zelfstandig voorkomende issues oppakt en zich daarbij de eigenaar toont van het probleem en dit zelfstandig oplost;
 • Proactief (zelf startend) is, nauwkeurig werkt en oog heeft voor detail;
 • Over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om effectief samen te werken met onder andere projectleiders, klanten en andere belanghebbenden;

Wat bieden wij?

 • Een leuke en afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Een uitstekend salarispakket met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Voldoende ruimte voor eigen initiatief, training en opleiding;
 • Een informele en collegiale werksfeer binnen een gezellig team;
 • Mogelijkheid tot deelname aan georganiseerde (sport)activiteiten met het bedrijf

Over Hemubo
Hemubo is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van vastgoedonderhoud, renovatie en transformatie. Met ruim 600 medewerkers en een schat aan ervaring, werken wij aan het verduurzamen en optimaliseren van vastgoed. Hemubo staat bekend om haar integrale aanpak, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid centraal staan. Met haar 11 werkmaatschappijen, gespecialiseerd in bouwkunde, schilderwerk, asbestsanering en in de installatie-, beton en geveltechniek, hebben wij alle kennis in huis om projecten geheel zelfstandig uit te voeren.

Word jij onze nieuwe collega?
Als jij op zoek bent naar een uitdagende functie binnen de finance waar je je kunt ontwikkelen in een projectenorganisatie, dan komen wij graag met jou in contact! Voor verdere vragen kan je terecht bij Bart van den Hoorn via 036-5492700. Sollicitaties mogen verstuurd worden naar solliciteren@hemubo.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Andere vacatures