Zelfstandig Maatvoerder

40 uur per week

Amsterdam e.o.

MTS of gelijkwaardig

H&R Bouw

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Maatvoerder. Wil en kan jij zorgdragen voor een correct en efficiënt verloop van onze bouwprojecten, dan nodigen wij jou uit voor een kop koffie!

Wat ga je doen?
Als Zelfstandig Maatvoerder heb jij een belangrijke en verantwoordelijke job. Jij zorgt ervoor dat onze bouwprojecten zo correct en efficiënt mogelijk worden ingemeten en/of uitgezet. Hillen & Roosen werkt met Leica iCON Robot apparatuur, waar jij zelf verantwoordelijk voor wordt.

Je stemt je werkzaamheden af in nauw overleg met de werkvoorbereider, uitvoerder, onderaannemers, gemeenten en leveranciers. Bovendien signaleer je op afwijkingen door middel van controles en zorg je ervoor dat deze nauwkeurig worden geregistreerd.

Met wie ga je werken?
Je valt hiërarchisch onder de directie en rapporteert projectmatig aan de projectleider of hoofduitvoerder. Indien nodig word je geassisteerd door een Assistent Maatvoerder. Daarnaast heb je in je dagelijks werk te maken met diverse collega’s, zoals de werkvoorbereider en de uitvoerder en externe stakeholders zoals gemeenten en leveranciers.

Wat bieden wij jou?

  • Ten eerste kom je te werken bij de gezelligste en snelst groeiende aannemer van Amsterdam, met een prachtig kantoor in Amsterdam Westpoort en veel leuke collega’s.
  • Grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.
  • Bruikleen van eigen apparatuur en bijbehorende hardware.
  • Je krijgt de mogelijkheid jouw meetkundige bijdrage te leveren aan grootschalige en spraakmakende nieuwbouwprojecten
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra (UTA);
  • Auto van de zaak.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een ervaren Maatvoerder die goed kan omgaan met de modernste apparatuur (Total Station / LEICA robot) en software (o.a. Autocad Light/ Revit) in het vakgebied. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat goede contacten te onderhouden met diverse stakeholders binnen het bedrijf. Je beschikt over MBO minimaal werk- en denkniveau en hebt meerjarige ervaring opgedaan in het vakgebied, bij een bouwkundig aannemer of maatvoeringsbureau.

Ben je enthousiast?
Wij ontvangen gráág jouw sollicitatie op deze vacature via onderstaande sollicitatiebutton, of via he hieronder benoemde e-mailadres. Heb je vragen over de inhoud van deze vacature? Bel of mail dan de afdeling HRM op nummer: 036 – 5492700of via solliciteren@hemubo.nl

Aan het ongevraagd aanbieden van CV’s op onze vacatures kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Andere vacatures