Waarom werken bij Hillen & Roosen?

Werken bij Hillen & Roosen betekent werken bij de gezelligste aannemer van Amsterdam, op een prachtige nieuwe locatie in Amsterdam Westpoort. Met meer dan een eeuw aan ervaring zijn wij gespecialiseerd in interessante binnenstedelijke nieuwbouw, renovatie en restauratie. De uitdaging die wij bieden zit ‘m in logistiek complexe bouwopdrachten, architectonisch interessante ontwerpen en spraakmakende projecten. Bekijk hieronder de vacatures van Hillen & Roosen.

Over Hemubo
Door het meerderheidsbelang van Hemubo in Hillen & Roosen bundelen wij onze krachten. Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten. Bekijk hier de vacatures van Hemubo.

Vacature Meewerkend Uitvoerder Tunnelgietbouw
Vacature Meewerkend Uitvoerder Tunnelgietbouw 40 uur P.W. Kennemer Betonbouw, onderdeel van Hillen & Roosen Wat houdt dit in? Je bent leidinggevende bij tunnelbouwprojecten, dit betekent dat je over een afwisselend doch uitdagend takenpakket zal beschikken. Daarnaast draag je een zekere verantwoordelijkheid, je bent namelijk verantwoordelijk voor zowel het tunnelbouwproject als het eindresultaat daarvan. Dit betekent…
BIM Modelleur

Als BIM-Modelleur bouw je met flink wat creativiteit en innovatiekracht de BIM modellen van onze woning- en utiliteitsprojecten. Je gebruikt en bewaakt het BIM proces binnen Hillen & Roosen en geeft gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van BIM.

Assistent Maatvoerder

Als Assistent Maatvoerder assisteer je de Zelfstandig Maatvoerder bij het zo correct en efficiënt mogelijk inmeten van onze projecten.

Projectcoördinator

Als projectcoördinator ben jij de spil de verbindende factor tussen de ontwikkelingsfase en de realisatiefase van onze projecten. Jij zorgt ervoor dat het voortraject vlekkeloos verloopt en dat onze projecten optimaal tot stand kunnen komen.

Organisatiedeskundige

Als Organisatiedeskundige / Senior Werkvoorbereider heb jij de verantwoordelijkheid over alle voorkomende voorbereidende werkzaamheden voor één of meerdere van onze projecten. De planning, financiële bewaking, de kwaliteit, bewaken van de veiligheid en administratie behoren tot jouw takenpakket.