Zelfstandig Uitvoerder

40 uur per week

Amsterdam e.o.

MBO+ of gelijkwaardig

H&R Bouw

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Uitvoerder. Wil en kan jij zorgdragen voor een correct en efficiënt verloop van onze bouwprojecten, dan nodigen wij jou uit voor een kop koffie!

Een zelfstandig uitvoerder is in staat om een project van ca. 10-40 mio zelfstandig uit te voeren eventueel samen met een of meer (junior) uitvoerders. Op grotere projecten wordt het uitvoeringsteam uitgebreid met meerdere (zelfstandige) uitvoerders. Een zelfstandig uitvoerder bij Hillen & Roosen heeft dus soms een eigen project en is soms onderdeel van een groter uitvoeringsteam, waarin iedereen zijn eigen rol krijgt toebedeeld. H&R werkt niet met een traditionele hoofduitvoerder.

Wat ga je doen?
Je primaire doel is: Het beheersen en coördineren van alle voorkomende uitvoeringstaken, zodanig dat een optimaal resultaat wordt bereikt inzake de projectdoelstellingen op het gebied van planning, kosten, kwaliteit en veiligheid.

Je bent onderdeel van een projectteam en wordt vroeg betrokken in de planvorming, enginering, inkoop van onderaannemers en de kostenbewaking van het project. Hillen & Roosen voert al haar projecten uit in BIM. Doelstelling is om in de engineringfase een project eerst “virtueel te bouwen” en dan een kopie buiten te realiseren (gaat verder dan traditionele BIM).

Wat bieden wij jou?

  • Ten eerste kom je te werken bij de gezelligste en snelst groeiende aannemer van Amsterdam, met een prachtig kantoor in Amsterdam Westpoort en veel leuke collega’s.
  • Grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.
  • Je krijgt de mogelijkheid jouw meetkundige bijdrage te leveren aan grootschalige en spraakmakende nieuwbouwprojecten.
  • Hillen & Roosen richt zich op de utilitaire binnenstedelijk gestapelde woningbouw, met de daarbij behorende logistieke uitdagingen,
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra (UTA);
  • Auto van de zaak.
  • Een aantrekkelijke bonusregeling na een jaar dienstverband
  • En naast hard werken vinden wij het ook leuk om samen met alle collega’s “buitenschoolse activiteiten” te stimuleren, zoals een ski trip, mud Masters, paddel, tafelvoetbaltournooi, PV uitjes, personeelsfeestjes enz.,

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een Zelfstandig Uitvoerder die alle facetten van de uitvoering beheerst. Iemand die het overzicht kan behouden op de hoofdlijnen. Je bent in staat om een of meerdere Uitvoerders aan te sturen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat goede contacten te onderhouden met diverse stakeholders binnen het bedrijf. Je beschikt over MBO minimaal werk- en denkniveau en hebt meerjarige ervaring opgedaan in het vakgebied, bij een bouwkundig aannemer als Uitvoerder.

Ben je enthousiast?
Wij ontvangen gráág jouw sollicitatie op deze vacature via onderstaande sollicitatiebutton, of via het hieronder benoemde e-mailadres. Heb je vragen over de inhoud van deze vacature? Bel of mail dan de afdeling HRM op nummer: 036 – 5492700 of via solliciteren@hemubo.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Andere vacatures