Hij is er weer: Het Hillen & Roosen Magazine!

Hemubo en H&R Bouw BV (Hillen & Roosen) hebben overeenstemming bereikt over de overname van Hillen & Roosen door Hemubo. De overname past binnen de strategie van Hemubo om haar dienstverlening richting opdrachtgevers verder te verbreden. Hemubo haalt met de overname van Hillen & Roosen veel kennis en ervaring in huis in de snel groeiende markt van nieuwbouw.

Adjunct directeur van Hemubo, Tom Bergmans: “Door deze overname is Hemubo nog beter in staat woningbouwcorporaties passende, duurzame oplossingen te bieden voor steeds veranderende bouw- en onderhoudsvraagstukken. Naast (grootschalige) renovatie en onderhoud kan Hemubo met de kennis en kunde van Hillen & Roosen haar klanten nu ook van dienst zijn bij de nieuwbouw van onder andere woningen”.

Jan Verhulst, directeur van Hillen & Roosen vult aan: “Met haar Amsterdamse origine heeft Hillen & Roosen veel ervaring op het gebied van complex binnenstedelijk bouwen. Dit vormt een goede aanvulling op de activiteiten van Hemubo en geeft ook onze medewerkers veel mogelijkheden om te profiteren van elkaars ervaring en specialisme”.

Hillen & Roosen wordt als dochteronderneming van Hemubo voortgezet onder leiding van de huidige Hillen & Roosen directie en zal nauw gaan samenwerken met de overige Hemubo dochterbedrijven. Hemubo en Hillen & Roosen zijn overtuigd dat deze samenwerking voor beide partijen zal bijdragen aan een gezond toekomstperspectief en het optimaal bedienen van haar klanten.

Cornerstone Partners heeft partijen bij elkaar gebracht en is opgetreden als strategisch en financieel adviseur van Hemubo.

 

Contactgegevens van woordvoerders

  • Hemubo, de heer T. Bergmans, 06 – 55 840 724
  • Hillen & Roosen, de heer J. Verhulst,  06 – 50 889 775

 

Fotograaf: Eran Oppenheimer

Hillen-en-Roosen-project-eran20170904_3242-2