Hillen & Roosen opent haar deuren op de Dag van de Bouw

Volgende week zaterdag 17 juni is het weer de Dag van de Bouw. In Den Haag stellen wij de bouwplaats van het project Wenckebachstraat open. Hier bouwen wij op de hoek van de Wenckebachstraat en de Noordpolderkade voor Staedion een nieuw duurzaam wooncomplex met 136 sociale huurappartementen, naar een ontwerp van architectenbureau Team Paul de Vroom + Sputnik en binnen het concept ‘Wonen met een Plus’, dat het voor mensen met een lichte zorgvraag mogelijk maakt om langer thuis te wonen.

Op de Dag van de Bouw geven onze vakmannen aan iedereen die geïnteresseerd is een rondleiding door het gebouw, dat binnenkort de gevelsluiting- en afbouwfase in gaat. Je krijgt een inkijkje in het totale ontwikkel- en bouwproces: van eerste ontwerp naar 3D-model naar écht gebouw.
Vanaf 10:00 ontvangen we alle nieuwsgierigen in de bouwkeet aan de Wenckebachstraat (ter hoogte van huisnummer 4) met koffie/thee of een frisdrankje, een klein presentje (zolang de voorraad strekt) en voor de kleinsten een mooie kleurplaat.

Wenckebachstraat LOGO'S VIERKANT

Meer nieuws