Nieuwsbrief voorjaar 2019

In de vorige nieuwsbrief vertelden we u al over hoe we groeien en bloeien en er is weer goed nieuws te melden met de overname van Kennemer Beton Bouw, zie het artikel op de pagina hiernaast!

Wij vinden het leuk u eens mee te nemen naar het kantoor van Hillen & Roosen, alwaar een nieuwe afdeling is ontstaan; Het BIM Bureau. Onder de bezielende leiding van Evert Koning worden hier, nog voor projecten daadwerkelijk verrijzen in de stad, digitale (gebouw)modellen gemaakt. En dat heeft tal van voordelen. Een ontzettende interessante ontwikkeling waar u alles over leest op pagina 6-7.

Twee tot de verbeelding sprekende projecten waar Hillen & Roosen op het moment aan werkt zijn Stadswerf Oostenburg en project Noordeinde.

Om met Stadswerf Oostenburg te beginnen, pagina 4-5. Een tot de verbeelding sprekend project, volledig in BIM gemodelleerd. Op een eiland in Amsterdam ontstaat een woon-, werk- en recreatiegebied van een oppervlakte van in totaal elf hectare, waar op dertien kavels door verschillende aannemers, volgens verschillende ontwerpen wordt gebouwd. Hillen & Roosen bouwt op twee kavels en werkt daarvoor samen met twee architectenbureau’s. Rijksmonumenten zoals de Van Gendthallen, Roest en de Werkspoorhallen blijven uiteraard bestaan en geven het gebied nog eens extra cachet.

Stadgenoot werkt volgens een Design & Build overeenkomst samen met Hillen & Roosen aan het Project Noordeinde alwaar 130 sociale huurappartementen verrijzen op een prachtige plek. Mooi vormgegeven, oplopend in hoogte, met in de zuidpunt acht bouwlagen. Omdat de grootte en indeling van de appartementen zo verschillend zijn is de variatie van toekomstige bewoners ook groot. En dat is precies wat Stadgenoot voor staat! Op pagina 8-9 leest u er meer over.

Weer ontzettend veel moois om te lezen in de hopelijk prachtige zomer die voor de deur staat!

Geniet ervan!

Nieuwsbrief HR_klein